Meisje verslaafd ketchup
Sommige mensen hebben nogal vreemde eetgewoontes. Zo is er een meisje dat alleen maar kipnuggets eet, iemand anders die verslaafd is aan plastic en weer een ander die niets anders wil dan noedels. Nu is het tijd voor een meisje dat verslaafd is aan ketchup.

De 19-jarige Melissa Ibbitson is verslaafd aan het eten van ketchup. De Britse studente eet elke week 3 flessen tomatenketchup leeg. Ze doet de saus op vrijwel alles van haar ontbijt tot haar nagerecht. Jaarlijks werkt ze dan ook zo’n 70 kilo ketchup weg.

Melissa Ibbitson is al haar hele leven weg van de saus en heeft zelfs een gepersonaliseerde ketchupfles. “Het begon allemaal toen ik een kind was. We gingen toen voor het eerst naar McDonald’s. Ik kan me niet herinneren hoe het zo’n obsessie werd, maar ik kan nu niet meer zonder,” laat ze weten aan de Daily Mail.
Melissa Ibbitson ketchup