Elke dag hetzelfde eten mee nemen naar school of naar werk is natuurlijk hellemaal niet leuk. Daarom laat ik je een recept voor pannenkoekrolletjes zien, want deze kun je makkelijk meenemen.

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel walnoten
  • 75 gram verse roomkaas
  • 2 kant en klare pannenkoeken

Hoe?

Doe de roomkaas en de honing in een kommetje en roer dit goed door elkaar. Hak met een groot mes de walnoten tot kleinere stukje. Doe de gehakte walnoten en de rozijnen bij de kaas met honing in het kommetje. Roer dit nog eens goed door elkaar.

Hierna doe je het roomkaasmengsel uit het kommetje op de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken op en wikkel ze in aluminiumfolie. Snijd de pannenkoeken nu in 4 stukken en wikkel de stukken opnieuw in aluminiumfolie. Bewaar de pannenkoeken in de koelkast tot dat je ze meeneemt.

Eet Smakelijk!