Muffins zijn niet alleen erg lekker, maar met het volgende recept voor muffins zijn ze ook nog eens heel makkelijk te maken. Natuurlijk kun je de muffins ook helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Zo kun je er bijvoorbeeld chocola in doen, maar ook rozijnen of pinda’s.

Ingrediënten
– 2 eieren
– 60 gram suiker
– 50 gram boter
– 1,5 deciliter melk
– 2,5 theelepel bakpoeder
– 250 gram bloem
– Zout

Hoe?
Doe de boter in een pan en laat het heel langzaam op laag vuur smelten. De suiker doe je in een kom en vermeng je met de bloem, het bakpoeder en het snufje zout. Klop de eieren stuk en voeg dit samen met de melk en gesmolten boter bij de bloem. Het beslag goede mengen en dan in de muffinvormpjes verdelen. Doe de vormpjes niet te vol, tot net iets over de helft is perfect. 20 minuten bakken in een tot 175 graden voorverwarmde oven en klaar is Kees.

Eet smakelijk!