Het is mooie dag en je vriendinnen komen langs bij jou om te genieten van de zon. Je wilt wat lekkers op tafel  zetten, maar je wilt niet uren in de keuken staan met het lekkere weer. Dit makkelijke recept voor feta salade met aardbeien heb je zo op tafel staan.

Ingrediënten:

  •       250 gram aardbeien
  •       1 krop ijsbergsla
  •       150 gram feta
  •       1 komkommer
  •       150 gram cervelaatworst
  •       Peper
  •       1,5 dl yoghurtdressing
  •       Bieslook

Hoe?

Snij de krop ijsbergsla fijn en maak de aardbeien schoon en halveer ze. Snij daarna de cervelaatworst en komkommer in dunne plakjes. Snij de feta op de manier waarop jij het, het lekkerst vindt. Meng dan alle ingrediënten met de yoghurtdressing in een grote kom door elkaar. Bestrooi hierna de salade met peper en fijngeknipte bieslook.

Eet smakelijk!