Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op feestjes, de chocoladefonteinen. Maar nu hoef je de deur niet meer uit, want je kunt nu thuis een feestje bouwen met je eigen chocoladefontein van Giles & Posner.

Voor de chocoladeliefhebbers onder ons gaat een droom in vervulling, want de chocoladefontein laat je genieten op een unieke manier. Je kunt voor familie en vrienden een spectaculaire verrassing op tafel zetten, bij een etentje of een Engelse high tea. Jezelf trakteren op iets lekkers kan natuurlijk ook en daar is de chocoladefontein zeker geschikt voor.

Het merk Giles & Posner heeft een mooie roze chocoladefontein ontworpen, met de toepasselijke naam Party. Het enige wat je van te voren moet doen, is de gewenste chocolade smelten en deze in de opgewarmde fontein gieten. Een draaiende schroef zorgt er dan voor dat de chocolade blijft stromen, zodat je er dingen in kan dippen als koekjes, marshmallows en stukjes fruit. De chocoladefontein is overigens makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken en kan weer op een simpele manier in elkaar worden gezet.

De Party chocoladefontein van Giles & Portner is handig in gebruik en weegt maar 3,4 kilo. Je kan het apparaat overal neerzetten, omdat hij maar 40 cm hoog en 22,5 cm breed is. De prijs voor de chocoladefontein is 42,95 euro.