Leuke goedkope dingen vriendinnen doen
Je hebt zin om iets leuks met je vriendinnen te gaan doen, maar ben je blut. Lekker shoppen of naar een pretpark behoren dan ook niet tot de opties. Gelukkig zijn er ook nog genoeg leuke en goedkope dingen die je met je vriendinnen kunt doen.

  1. Cupcakes bakken

    Cupcakes bakken kun je gewoon in je eigen keuken doen. Nadat de cakejes uit de oven komen kunnen jullie ze mooi versieren. Hierna is het natuurlijk tijd om ze gezellig met een kopje thee op te eten.

  2. Organiseer een beautydag

    Samen met je vriendinnen tutten is lekker ontspannend. Je kunt elkaar bijvoorbeeld een gezichtsmasker geven zoals een chocolade of bananenmasker. Verder kun je denken aan een nagelbadje en een french manicure.

  3. Speel spelletjes

    Doe net als vroeger en organiseer een spelletjesmiddag. Kies voor leuke bord- en kaartspellen, maar Twister is uiteraard ook een optie. Vergeet ook niet iets lekkers te eten en te drinken op tafel te zetten.

  4. Hang de toerist uit

    Speel voor een dag de toerist in je eigen woonplaats of in een stad in de buurt. Wandel samen rond en bezoek de leukste plekjes. Ondertussen kun je lekker bijkletsen en leuk foto’s maken.

  5. Houd een fotoshoot

    Organiseer samen met je vriendinnen een fotoshoot. Maak je mooi op, doe elkaars haar, zoek een leuke outfit uit en ga met zijn allen op de foto. Dat is niet alleen gezellig, maar de foto’s zijn ook nog eens leuk voor later.

  6. Picknicken

    Het is ook gezellig om te gaan picknicken. Als iedereen wat lekkers meeneemt hoeft niet één iemand zich uit te sloven. Pak de fiets en rij naar een mooie plek om te genieten van al het lekkers.