Wil je er graag elegant uitzien maar zonder al te veel gedoe, dan heb ik hier misschien wat handige tips. In dit artikel staan namelijk een aantal manieren, om gemakkelijk een glamorous look te creëren.

Een parelketting

De parelketting is tijdloos en wanneer deze op een juiste manier wordt gecombineerd, kun je hiermee de ultieme glamourlook creëren. Draag het bijvoorbeeld in combinatie met een little black dress en steel zo in pure elegantie de show.

Lakleren pumps

We weten allemaal dat je er met een paar hoge hakken vrouwelijker en sexier uitziet. Om het extra glamorous te maken, zou je kunnen kiezen voor lakleren pumps. Zo geef jij je look net weer een wat chiquere ondertoon.

Rode lippenstift

Rode lippenstift is niet voor niets een make-up trend die we vaak terugzien, het geeft je look namelijk altijd iets extra’s. Als je het helemaal goed wilt doen, kun je beter gaan voor echt rood in plaats van een rood-oranje tint. Zo creëer je dat klassieke en verleidelijke glamour gevoel.

Een oversized zonnebril

De zon schijnt misschien niet gedurende deze koude winterdagen, maar de oversized zonnebril mag toch niet op dit lijstje ontbreken. Vind je grote zonnebrillen maar niets, dan kun je eventueel ook gaan voor een wat kleinere zonnebril met cat eye montuur.

Winged eyeliner

Een van mijn favoriete manieren om een glamorous look te creëren, is met winged eyeliner. Het geeft je ogen iets verleidelijks en naar mijn mening staat het heel sexy. Het duurt misschien even voordat je een perfecte eyeliner wing hebt gemaakt, maar dat is het zeker waard.

Diamanten oorbellen

Wat subtiele bling kan je outfit gelijk naar een hoger niveau tillen. Kies bijvoorbeeld voor een paar diamanten oorbellen. Natuurlijk zijn oordbellen van echt diamant misschien wat duur, maar er zijn genoeg budgetvriendelijke vervangers te vinden die het ook prima kunnen doen.

Een zijden sjaal

Zelf ben ik er niet bepaald een fan van, maar velen vinden dat zijden sjaals luxe en glamour uitstralen. Dit uiteraard wel op voorwaarde, dat deze sjaal matcht met de rest van je outfit.

De chignon

Als je er elegant en glamorous uit wilt zien, speelt je kapsel natuurlijk een grote rol. Een haarstijl die het op dat gebied altijd goed doet, is de chignon. Op Beautyblog vind je een speciale how-to waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze look zelf kunt creëren.