Heb jij een vriendin die nodig iets moet veranderen in haar leven en wil je haar hier op een leuke manier op wijzen? Dan kun je haar dit duidelijk maken met een speciaal voor haar ontworpen persoonlijke striptekening.

Moet jouw vriendin eindelijk eens gaan samenwonen, wat vaker de fiets pakken of minder geld uitgeven aan tassen en schoenen? Dan biedt KPN jou de kans om haar dit duidelijk te maken door een persoonlijke striptekening. Want van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 februari zitten 2 striptekenaars klaar om jouw suggestie voor verandering aan een ander te vertellen met een stripje. Via de livestream hieronder zijn de striptekenaars rechtstreeks te volgen terwijl ze tekenen.

Met deze actie wil KPN met een knipoog laten zien, dat sommige veranderingen in je leven van invloed kunnen zijn op je mobiele telefoonbelkosten. Een bijzondere gebeurtenis als de geboorte van je kind, het overstappen naar een nieuwe smartphone of een heerlijke vakantie kan het gebruik van een mobiele telefoon beïnvloeden. Daarom biedt het nieuwe mobiele abonnement van KPN de mogelijkheid om elke maand de bel-, sms- en databundel gratis omhoog en ook omlaag bij te stellen. Zo bepaal je niet alleen bij het afsluiten van het abonnement wat je nodig hebt, maar heb je ook tussendoor de vrijheid om je mobiele gebruik aan te passen aan jouw behoeftes. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Advertorial