De tweede zondag van de maand staat weer voor de deur en dat betekend dat het bijna Moederdag is. De gelegenheid om jouw moeder te laten zien hoeveel jij van haar houdt. Hier lees je een aantal moederdagtips zodat jij 13 mei jouw moeder lekker in de watten kan leggen.

Ontbijt op bed

Het is ontzettend cliché maar het hoort er natuurlijk wel bij. Maak een ontbijtje op bed voor jouw moeder. Maak lekkere broodjes, schrijf een lief kaartje en zet er een bloemetje bij. Haar Moederdag begint dan heel goed!

Moederdag cupcakes

Cupcakes kun je voor iedere gelegenheid maken. Duik dus de keuken in en maak heerlijke voor Moederdag. Versier de cupcakes met marsepein en zet er een lieve tekst op. Deze moederdagtip zal zeker letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen!

Beautymiddag

Organiseer een heerlijke beautymiddag voor jouw moeder. Je kunt natuurlijk naar een kuuroord of schoonheidsspecialisten gaan, maar het kost veel minder geld als je het zelf organiseert. Thuis kun je ook prima scrubben, maskertjes op doen en nagels lakken.

Huishouden

Draai de rollen eens om en neem alle huishoudelijke klusjes uit handen. Laat jouw moeder lekker genieten van haar vrije dag en ga zelf aan de slag met de huishoudelijke taken.  Dit is een moederdagtip die helemaal niets kost en waar jouw moeder vast erg blij mee is.

Fleur de tuin op

Ziet de tuin er nog een beetje grauw en winters uit? Fleur de tuin dan op met mooie planten en bloemen! Als je een beetje groene vingers hebt, is dit een leuke moederdagtip! Koop wat kleurige bloemen en maak de tuin klaar voor de zomer.

Fotoboek

Wees creatief en maak een mooi fotoalbum of scrapbook! Plak het vol met foto’s van het hele gezin, schrijf er leuke en lieve teksten bij en probeer er zoveel mogelijk herinneringen in te verwerken. Dit is zeker een geslaagd cadeau! Alle moeders zijn namelijk gek op fotoboeken, vooral met foto’s van hun kinderen erin.

Diner

Roep heel het gezin bij elkaar en ga uitgebreid voor jullie moeder koken. Maak haar lievelingsmaaltijd, decoreer de tafel en ga gezellig eten met zijn alle.

Dagje erop uit

Verras jouw moeder met een leuk uitje. Cadeaus zijn natuurlijk altijd leuk, maar belevenissen zijn onvergetelijk. Organiseer op 13 mei een gezellige moederdochter dag en ga er lekker op uit