Van plan om een Halloween feestje te geven? Verras je gasten dan met een aantal griezelige cocktails. Hieronder vind je 3 recepten voor Halloween cocktails.

Bubbly Halloween

Ingrediënten:

  • Prosecco
  • Blue Curacao
  • Crème de Cassis

Hoe?

Leg van te voren de Prosecco in de koelkast zodat deze goed koud is. Giet ongeveer 2 centiliter Crème de Cassis in een hoog glas. Voeg 4,5 centiliter Blue Curacao toe en schenk het glas daarna voor de rest vol met de gekoelde prosecco. De Blue Curacao en Crème de Cassis zorgen voor een apart effect en zoete smaak.

Bloody Mary met oogbollen

Ingrediënten:

  • Wodka
  • Tomatensap
  • Radijzen
  • Olijven

Hoe?

Schil de radijzen maar laat enkele dunne reepjes schil zitten, deze lijken dan op bloedvaten. Snij met een mes een gaatje in de radijs en stop hier de olijf in, je hebt de oogbollen nu klaar. Schenk in een longdrink glas 2 centiliter wodka en vul dit aan met tomatensap. Als je wilt kun je aan de Bloody Mary wat extra smaak toevoegen door er wat tabasco, zout of peper bij te doen. Voeg als laatst 2 oogbollen toe aan het glas.

Hersenbloeding cocktail

Ingrediënten:

  • Perzik Schnaps
  • Baileys
  • Grenadine

Hoe?

Ik vind deze cocktail er heel erg vies uitzien, maar het schijnt wel lekker te smaken. Vul allereerst een half glas vol met perzik Schnaps. Doe daarboven op een laagje Baileys en druppel daar 1 theelepel grenadine in. Je mag de cocktail absoluut niet doorroeren, de grenadine moet vanzelf door de Baileys heen naar de bodem zakken voor het hersenbloedingeffect.