De ochtend nadat jij een wilde vrijpartij met een onbekende hebt gehad, is vaak erg ongemakkelijk. Daarom vind je hieronder een vijftal tips voor na een one night stand.

Doe niet moeilijk

Een one night stand gaat om pure seks, niet om moeilijkheden. Ga hem dus niet vertellen dat je dit eigenlijk nooit doet, want je kent elkaar amper. Als je spijt hebt van de vrijpartij, is het je eigen schuld. Jij bent verantwoordelijk voor jouw lichaam, zie dit als een ervaring en probeer ervan te leren.

Houd afstand

Een one night stand is niet de manier om een maatje te vinden waarbij je je hart kunt luchten. Houd de gesprekken daarom luchtig en zorg voor emotionele afstand.

Let op signalen

Als het voor jou niet duidelijk is of je gelijk weg kunt of dat je moet blijven liggen, let dan op zijn signalen. Ga weg als hij alweer met zijn gedachten bij andere dingen is, maar als jullie nog lekker van elkaar aan het genieten zijn, mag je best blijven liggen.

Telefoonnummers

Het is altijd de vraag of je telefoonnummers moet uitwisselen. Let daarbij op zijn signalen en geef alleen jouw telefoonnummer als je hem vaker wilt spreken. Wel adviseer ik je om het hem te laten vragen, dat staat wat meer onafhankelijk.

Afscheid

Als je bij hem bent blijven slapen, zal je misschien twijfelen wanneer je weg moet gaan, maar het is natuurlijk wel zo netjes als je hem bedankt voor de mooie avond. Als hij erg lang uitslaapt kun je dit doen door middel van een briefje. Is hij bij jou blijven slapen en wil je hem graag weg hebben? Zeg hem dat je een afspraak hebt en dat hij zich moet aankleden.

Meer

Ik heb een paar tips gegeven voor na de one night stand, maar misschien hebben jullie zelf nog veel meer advies. Als dat zo is, deel dan hieronder jouw tips.