Tijdens de zomer is een nieuwe cocktail uitproberen altijd fijn! Daarom hierbij een nieuw cocktail recept voor een zomerse Swimming Pool cocktail, waarmee je de vakantiestemming er nog eventjes inhoudt!

Ingrediënten:
• 3 cl Blue Curaçao
• 3 cl wodka
• 10 cl ananassap
• 2 cl room
• 2 cl cream of coconut
• Fijngestampt ijs

Hoe?
Het fijngestampte ijs verdeel je over een aantal longdrinkglazen. Vervolgens doe je alle andere ingrediënten bij elkaar in een blender, waarmee je het mengsel helemaal mixt tot er een schuimlaagje ontstaat.

Schenk het mengsel vervolgens in de glazen over het fijngestampte ijs heen. Roer het nog eens goed door en dan is het helemaal klaar om te serveren! Om je cocktail nog vrolijker te maken, kun je deze natuurlijk versieren met een leuk rietje of misschien een gekleurd parapluutje.