Seks in de natuur is spannend en je kunt hierbij al jouw instincten weer omhoog laten komen. Omdat het vaak wel erg oncomfortabel is, vind je hier tips voor seks in de natuur.

Rustige plek

Seks in het openbaar is nog steeds verboden, dus vrij alleen op een plek waarvan je zeker weet dat er niemand komt. Als je nog steeds andere mensen kunt horen, zijn jullie al te dicht in de buurt.

Kleding

Als er toch politie langskomt, is het makkelijk als jij kleding draagt die je weer snel kunt aantrekken. Je kunt denken aan een rokje, voor de vrijpartij hoef je deze alleen maar omhoog te schuiven.

Deken

Zorg ervoor dat je een fleecekleed of desnoods een laken in je tas hebt zitten. Ik denk dat jullie beide niet zitten te wachten op mieren die tussen de billen lopen of snijwonden door het zand.

Grond

Ook al heb je een kleed bij je, je moet er nog steeds op letten waar je de vrijpartij laat gebeuren. Seks op een bakstenen straat zal niet echt comfortabel zijn, je kunt eerder denken aan het strand. Dit is een stuk zachter en met een kleed onder jullie hebben jullie geen last van al die zandkorrels.

Camera’s

De vrijpartij zal een minder leuke afloop hebben als het op internet verschijnt. Kijk dus goed of er geen camera’s in de buurt zijn.

Weersverwachting

Het is verstandig om van te voren even naar de weersverwachting te kijken. Seks in de regen is uiteraard mogelijk, maar het is vervelend als jullie midden in de vrijpartij zitten en het begint te hagelen.