De zomer komt er weer aan en wat is dan fijner om met een zelfgemaakte cocktail in je hand op het strand te genieten? Daarom vind je hieronder een cocktail recept voor een cocktail met een wel erg spannende naam Sex on the Beach.

Ingrediënten
– 30 ml Peach Tree
– 30 ml Wodka
– Cranberrysap
– Jus d’ orange
– Grapefruitsap
– IJsblokjes
–  Eventueel een schijfje citroen

Benodigdheden
– Cocktailglazen
– Parasolletjes, gekleurde rietjes of andere versiersels

Hoe?
Verdeel de ijsblokjes over het aantal glazen en doe de wodka en de Peach Tree er vervolgens bij. Vul het daarna aan met de cranberrysap, jus d’ orange en grapefruitsap. Probeer dit gelijkmatig te doen voor de beste smaak. Mix alle sapjes door elkaar met een lepel of een rietje.

Je kunt de cocktailglazen eventueel versieren met een parapluutje, een gekleurd rietje of een gesuikerd randje.