Met Pasen hebben we 2 vrije dagen en daar kunnen we optimaal van genieten met zelfgemaakte cocktails. Het is natuurlijk extra leuk als je cocktails maakt die door de kleuren helemaal bij Pasen passen. Daarom heb ik een aantal recepten voor paascocktails uitgezocht.

Oranje cocktail

Ingrediënten:
Wodka
Cranberry sap
Peachtree

Hoe?
Doe 1 shot Wodka, 1 shot Peachtree en 3 shots Cranberrysap in een glas. Roer alles door elkaar, voeg er wat ijs aan toe en je oranje paascocktail is gemaakt.

Chocolade cocktail

Ingrediënten:
Kahlua
Baileys
Chocolademelk

Benodigdheden:
Shaker

Hoe?
Doe 1 deel Kahlua en 1 deel Bailyes in een shaker en voeg daar wat ijs aan toe. Even goed shaken en je kunt de drank in een cocktail glas gieten. Schenk er nu wat chocolademelk bij en versier je chocolade cocktail met wat chocolade snippers.

Tequila Sunrise

Ingrediënten:
Grenadine
Tequila
Sinaasappelsap

Hoe?
Doe wat ijsblokjes in een longdrinkglas en giet daar wat tequila over, gevolgd door sinaasappelsap. Schenk het glas niet helemaal vol, want nu moet het drankje door geroerd worden. Als laatst giet je de grenadine tot aan de rand.