Welke kleur ogen je ook hebt, je ogen zijn bijzonder! Ze trekken met gemak de aandacht naar zich toe, maar met make-up kun je ze net een beetje meer accentueren waardoor ze nog mooier worden. Daarom staat hier hoe je je ogen kunt opmaken.

Oogschaduw
Wanneer je graag eens uit de band wilt springen met je ogen opmaken, dan kun je daar oogschaduw voor gebruiken. Oogschaduw vind je in een heleboel verschillende kleuren terug, dus er zit waarschijnlijk altijd wel een kleur bij die bij jou past. Met de tips uit dit artikel wordt het een eitje om je ogen op te maken met oogschaduw.

Mascara
Dankzij mascara lijken je ogen groter en zie je er meteen goed wakker uit. Het aanbrengen van mascara lijkt misschien niet zo moeilijk, maar sommige meiden hebben er toch wat moeite mee. Daarom lees je in dit artikel tips en trucs om je mascara zo mooi mogelijk aan te brengen.

Eyeliner
Eyeliner zie je ontzettend veel terug bij celebrities. Dankzij de hulp van hun visagisten hebben zij het perfecte lijntje waar menig meisje jaloers op is. Maar na het lezen van de tips en trucjes in dit artikel kun jij straks nog beter eyeliner aanbrengen dan al die visagisten bij elkaar!

Smokey eyes
Als je normaal gesproken niet zoveel oogmake-up gebruikt en je ogen een keer heftiger op wilt maken, kun je kiezen voor de smokey eyes. Ze vragen een beetje geduld en een vaste hand is ook prettig, maar na een paar keer oefenen zul je zien dat het steeds beter gaat. Helemaal wanneer je de stappen uit dit artikel volgt.