Je date met een jongen en het klikt ontzettend goed, met al die chemie zou de seks toch geweldig moeten zijn. Maar voor veel meiden is het lastig om zich op een seksuele manier open te stellen voor een nieuwe jongen. Deze tips zullen je daar bij helpen.

Loop niet te hard van stapel
In je zenuwen sla je het voorspel waarschijnlijk het liefst over en begin je meteen met het echte werk. Maar dit is juist geen slim plan, door middel van voorspel leer je elkaar juist kennen en kom je er achter wat de ander fijn vindt.

Neem zeker de eerste keer de tijd om er achter te komen wat wel en wat niet werkt. Op die manier kun je hem meteen vanaf het begin geweldig laten genieten. Begin dus langzaam en bouw de spanning goed op. Als hij te snel gaat, kun je zijn polsen vastpakken en hem een lange, uitgebreide zoen geven.

Erken ongemakkelijke momenten
Iedereen wil eigenlijk wel gezien worden als een godin en daardoor negeren we de ongemakkelijke momenten en doen we wat hij wil. Maar het zal een stuk beter gaan wanneer je de ongemakkelijke momenten erkent en er samen om lacht of over praat.

Seks met een nieuwe jongen geeft al genoeg stress, omdat jij je bijvoorbeeld afvraagt wat hij van je lichaam en bedprestaties vindt. Probeer daar niet teveel mee bezig te zijn en geniet juist van het moment. Hoe meer je over dat soort dingen nadenkt, hoe minder goed het vaak gaat.

Help hem bij een ongemakkelijk moment, maar doe dit op een speelse manier. Wanneer hij je bh niet lost krijgt, lach je naar hem en zeg je: “Laat mij het proberen. Ik weet de truc van deze.”

Geef hem complimentjes
Niet alleen jij hebt je onzekere momenten tijdens jullie eerste keer. Hij vraagt zich net zo goed af wat jij van zijn lichaam en bedprestaties vindt. Stel hem gerust door hem gewoon een complimentje te geven.

Jongens zijn niet erg goed in stille hints en omdat je nieuw voor hem bent snapt hij je helemaal nog niet zo goed. Vertel hem daarom wat je wel en wat je vooral niet lekker vindt. Zo kan hij daar rekening mee houden en wordt het voor hem ook een stuk duidelijker.

Geef hem complimentjes over zijn bedprestaties maar alleen als je het meent. Fake niet, want het is lastig om daar later op terug te komen! Op zo’n moment heeft hij liever dat je hem aanwijzingen geeft, zodat hij er van kan leren voor de volgende keer.

Houd het rustig
De eerste keer is niet het moment om te laten zien hoe lenig je bent en welke wilde, gekke standjes je al onder de knie hebt. Anders ben je alleen maar bezig met het pronken met je kunsten en vergeet je waarschijnlijk te genieten van de rest.

Houd het de eerste keer gewoon bij vertrouwde standjes die jullie allebei onder die knie hebben. Zorg ervoor dat je er eerst achter komt wat jullie behoeften zijn en daarna heb je nog tijd zat om lekker wild en gek te doen.