Na een wekenlange strijd tussen 14 modellen in spe komt er een einde aan seizoen 13 van America’s Next Top Model. De finale gaat vanavond tussen catwalk model Nicole en de commerciële Laura.

Een ding is zeker, het model dat vanavond America’s Next Top Model wint is kleiner dan de meeste topmodellen. Dit seizoen deden namelijk alleen deelnemers onder de 1.70 meter mee. Presentatrice Tyra Banks heeft hier bewust voor gekozen om te laten zien dat je ook zonder lange benen een plekje in de modewereld verdient.

Naast Tyra Banks bepalen ook de andere juryleden, fotograaf Nigel Barker, catwalk coach J. Alexander en fotoshoot director Jay Manuel, wie er vanavond met de veelbegeerde hoofdprijs naar huis gaat. Ook zien we vanavond acteur Eddy Murphy langs komen in het programma.

De allerlaatste aflevering van dit seizoen van America’s Next Top Model is om 20.30 uur te zien op RTL5. Zit jij vanavond ook aan de buis gekluisterd?