Binnenkort komt er een kledinglijn voor de serie Gossip Girl, gebaseerd op de stijl van de vier hoofdrolspeelsters. Vanaf april 2010 zal de collectie in de Engelse modeketen Miss Selfridge verkrijgbaar zijn, helaas niet in Nederland.

De Gossip Girl kledinglijn is in de stijl van de personages Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Jenny Humphrey en Vanessa Abrams ontworpen. Mode is namelijk heel belangrijk in de serie en veel kijkers laten zich ook inspireren door de stijl van de Gossip Girl meiden.

Voor de collectie zijn acht jurken ontworpen waaronder een zwart strak jurkje (afgeleid van Serena), een jurk met bloementjes print en ruffles aan de voorkant (geïnspireerd op Blair), een huidskleurig en zwarte kanten jurkje in tutu stijl (gebaseerd op Jenny) en ten slotte een lange boho-chic met luipaardprint jurk (afgeleid van Vanessa).

De prijzen voor de jurken beginnen vanaf €50 en zullen alleen verkocht worden bij Miss Selfridge in Engeland. Misschien is de kledinglijn ook via hun webshop verkrijgbaar, maar dat is nog niet bekend gemaakt.