Als ik met vriendinnen uit ben, zien we genoeg leuke jongens. Ik probeer mijn vriendinnen altijd aan te sporen om met de leuke jongens te flirten. Maar eigenlijk weten ze niet zo goed hoe dit moet. Daarom heb ik wat tips over hoe je moet flirten.

Wees zelfverzekerd
Jij bent het knapste meisje dat er bestaat. Zelfverzekerdheid straal je uit. Hierdoor worden mensen tot je aangetrokken en zullen de leuke jongens eerder een gesprek met je aangaan.

Oogcontact
Heb je een leuke jongen gezien? Probeer dan zijn aandacht te krijgen door stiekem naar hem te kijken. Zie je dat hij terugkijkt? Kijk dan snel eventjes weg en herhaal dit een paar keer. Geef hem ook een glimlach.

Make a move
Merk je dat zijn interesse is gewekt? Stap dan op hem af. Dit is het moeilijkste deel van het flirtproces, maar met je nieuwe zelfverzekerdheid komt dit helemaal goed. Spreek hem aan en vraag of hij iets te drinken wil.

Start een gesprek
Nu het ijs is gebroken kan je hem vragen naar zijn interesses. Probeer er achter te komen wat zijn hobby’s zijn en wat voor opleiding hij volgt. Toon interesse in hem.

Vraag zijn telefoonnummer
Klikt het tussen jullie? Vraag dan naar zijn telefoonnummer en spreek wat met hem af.

Lukt het na deze tips nog niet en word je afgewezen? Geen zorgen. Dit is iedereen wel eens overkomen. Ga niet bij de pakken neerzitten. Houd je hoofd omhoog want er zijn nog zo veel meer leuke jongens.