De echte Hollywoodsterren zien er altijd perfect uit. De meeste onder ons zouden zo’n uiterlijk ook wel willen. Daarom hierbij wat tips om een echte Hollywoodster te worden.

Eten
Jij als Hollywoodster doet alleen maar mee aan de laatste dieettrends. Zorg er ook voor dat je zo min mogelijk gespot wordt met eten. Je kunt het als ster niet veroorloven om op de foto gezet te worden met je mond vol eten.

Verf je haar
Natuurlijk is je haarkleur helemaal de nieuwste trend ongeacht de kosten. En als iemand er naar vraagt, ja het is je echte haar kleur!

Sporten
Ga sporten tot je erbij neervalt. Ga elke dag naar de sportschool en raak die overtollige kilo’s kwijt. Mocht iemand ernaar vragen hoe je toch zo dun blijft, dan antwoord je heel gewoontjes met: “Ja ik heb gewoon een snelle stofwisseling.”

Uiterlijk
Als je eruit ziet als een echte Hollywoodster dan ben je er ook gewoon 1! Huur desnoods een persoonlijke fotograaf die alles fotografeert wat jij doet.

Waxen
Ga regelmatig op bezoek bij een waxer om elk haartje van je lichaam te verwijderen. Want je weet immers maar nooit wanneer je in de jacuzzi gaat of wanneer de paparazzi verschijnt.