Art Deco make-up is een vrij onbekend merk in Nederland, maar bij het zien van de zomer collectie moest ik het wel aan jullie laten zien. Je voelt je als een vlinder met deze zomerse make-up.

De zomer collectie van Art Deco staat voor een combinatie van luchtige frisheid en elegantie. Door het gebruik van aardekleuren gemixt met pastel tinten fladder je zo door de zomer heen.

De Art Deco collectie is geïnspireerd door botanische tuinen en fleurige bloemen. Zelf kende ik het merk helemaal niet, maar het ziet er best wel leuk uit. De doosjes zien er vrolijk uit en de kleurtjes spreken me wel aan.

Wanneer de Art Deco zomer collectie te koop zal zijn is nog niet bekend. De prijzen beginnen vanaf 2,50 euro tot ongeveer 20 euro. Voor meer informatie en verkooppunten moet je naar de website van Art Deco.