Je hebt er geen zin meer in. Je bent je vriend helemaal zat en je kan er niet meer tegen. Maar je weet niet goed hoe je het moet uitmaken. Ik heb twee manieren voor je uitgezocht. Je hebt de keuze uit een nette manier en een gemene manier. Het is aan jou om te kiezen welke je gaat gebruiken.

Netjes dumpen:
Spreek met hem af bij jou thuis en zeg dat je met hem wil praten. Vertel het slechte nieuws aan hem en geef hem tijd om het te laten bezinken. Gebruik geen clichés zoals: het ligt niet aan jou maar aan mij. Vertel eerlijk waarom je het niet meer ziet zitten. Blijf bij je beslissing. Ook als je vriend heel erg gaat huilen. Begrijp het als hij je voorlopig niet meer wilt zien. Gun hem zijn rust. Ga hierna ook geen seksrelatie met elkaar aan.

Gemeen dumpen:
Stuur een sms’je waarin staat dat het uit is. Vervolgens verwijder je hem van je MSN en Hyves. Als je hem tegenkomt op straat negeer je hem. Vertel allemaal slechte dingen over hem tegen mensen en zorg ervoor dat hij een slechte reputatie krijgt. Heeft hij snel een nieuwe vriendin? Stalk hem dan en zeg dat je hem terug wil. Maakt hij het uit voor jou? Dump hem dan weer opnieuw.

Let er wel op dat je met deze manier van dumpen iemand echt kwetst. Denk er dus goed over na of je dit je ex-vriend wel wilt aandoen.