Je hebt misschien als wel vaker gehoord dat goede basics erg belangrijk zijn en je dan ook in ieder geval in je kast moet hebben. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe vind je nu die perfecte basics voor jou? Je wilt natuurlijk dat de producten van kwaliteit zijn en dat ze goed bij jouw lichaam en kledingstijl passen. Daarnaast is het dan ook nog eens de vraag welke basics je dan moet kopen en hoe je deze vervolgens kunt combineren? Dit zijn natuurlijk veel vragen die vanzelfsprekend bij je op zullen komen. Lees daarom snel verder om te weten hoe je de perfecte basics verzamelt voor in jouw kast. 

Een coltrui

Ten eerste is een coltrui, ook wel een turtleneck sweater genoemd, zeker een perfect basic om in jouw kast te hebben. Voornamelijk in de winter is het natuurlijk fijn als je warm gekleed bent en daar kan een coltrui jou zeker bij helpen. Bovendien kun je een coltrui op veel verschillende manieren combineren, denk bijvoorbeeld aan een broek, een rok of in combinatie met een leuke blazer. So Good To Wear heeft bijvoorbeeld verschillende basic coltruien in haar assortiment. Zo kun je kiezen uit de kleuren zwart, creme, groen en blauw. Jouw perfecte basic coltrui kan dan ook elke kleur zijn. Dit is helemaal afhankelijk van jouw kledingstijl. Bedenk bij het kopen van een goede basic dan ook altijd of de kleur makkelijk te combineren is met andere kledingstukken in jouw kast. Op deze manier zul je dan ook sneller het kledingstuk dragen. 

Een lang vest

Daarnaast is een lang vest zeker een must voor in de winter en deze basic zul je dan ook tijdens de wat koudere dagen vaak aantrekken. Een vest kun je dan ook over een top met een broek dragen, maar daarnaast is het ook ideaal om tijdens de herfst of lente te dragen. Ook dit item is weer in verschillende basiskleuren te verkrijgen, waardoor je de vesten gemakkelijk kunt combineren. Bovendien is de kleding van So Good To Wear gemaakt van duurzame producten. Dit heeft natuurlijk verschillende voordelen, zo is de kleding geproduceerd zonder dierenleed en uitbuiting van mensen. Daarnaast zal je kleding ook langer meegaan, doordat het gemaakt is van duurzame producten. Dit is natuurlijk erg fijn, helemaal voor bepaalde basics die je vaak zult dragen. Het is daarom ook belangrijk om te letten op het materiaal van je items om ervoor te zorgen dat je er veel plezier van zult hebben.