Jullie kennen elkaar al jullie hele leven. Ze weet alles van je en je kan je geen leven meer zonder haar wensen. Dit zijn de redenen dat je zus echt je BFF is.

 1. Het is je zus, dus ze houdt toch wel van je

  En dat is wat belangrijk is. Jullie zijn familie en familie laat je nooit zomaar zitten. Je kan elkaar altijd alles vertellen en eigenlijk zullen ze er altijd voor je zijn.

 2. Ruzie is nooit erg

  Alle zussen maken ruzie met elkaar. Waar dit bij vriendinnen soms dagen of weken en zelfs maanden kan duren, duurt dit bij zussen nooit lang. Je schreeuwt even hard tegen elkaar, scheldt elkaar uit en even later doen jullie alsof er niks gebeurd is. Het hoort er bij.

 3. Jullie vertellen elkaar de waarheid

  Want tegen zussen liegen is lastig, jullie hebben elkaar altijd door. Ook ben je niet bang om elkaar te kwetsen. Als ze je kleren heel lelijk vindt of als zij die jongen raar vindt dan zegt ze dat ook gewoon, het is je zus. Zij mag het.

 4. Jullie bewaren elkaars geheimen

  Dingen die gebeurd zijn of dat je een klein leugentje om bestwil hebt gedaan weet zij allemaal. Jullie ouders hoeven hier niks vanaf te weten, maar zo weet er in ieder geval 1 iemand in huis waar de ander écht is. En dit zal altijd geheim blijven, andersom zou je dit natuurlijk ook doen.

 5. Jullie delen (stelen) elkaars kleding

  Heb je even niks om aan te trekken? Dan kijk je toch gewoon in de kast van je zus? Als zij niet thuis is pak je het dan ook gewoon. Ze merkt het toch niet, na afloop gooi je het direct in de was. Natuurlijk wordt ze hier boos om, maar zij doet precies hetzelfde.

 6. Ze is er altijd

  Waarschijnlijk wonen jullie bij elkaar in de buurt of zelfs nog in hetzelfde huis. Zo niet, dan doen jullie moeite om elkaar te kunnen zien. Ze is er altijd voor je en jij voor haar.

Foto: Babienochka