dingen doen geen geld
Blut, dat zijn we allemaal weleens. Helaas lijkt het alleen of alle leuke dingen een heleboel geld kosten. Toch is dat echt niet het geval! Hieronder vind je een heleboel leuke dingen die jij en je vriendinnen kunnen doen als jullie even geen geld hebben.

 1. Spelletjes spelen

  Ouderwets een spelletje spelen is hartstikke gezellig. Haal Monopoly, Mens erger je niet of Twister van zolder.

 2. Haal jullie kledingkasten leeg

  Mest allemaal je kledingkast uit, kijk wat er weg moet of waar je elkaar blij mee kunt maken. Het is ook leuk om die spuuglelijke outfit te showen die jij een paar seizoenen terug nog fantastisch vond.

 3. Ga iets leuks doen

  Er zijn ook veel leuke dingen die je kunt doen die geen geld kosten. Maak een boswandeling, ga naar de kinderboerderij of bezoek een museum dat gratis is.

 4. Lees oude tijdschriften

  Verzamel een stapel oude tijdschriften en ga die lezen. Ondertussen kun je ook lekker kletsen met je vriendinnen en een kopje thee of warme chocolademelk drinken.

 5. DIY projecten

  Op internet vind je allerlei leuke DIY projecten. Zoek er een aantal uit en ga met zijn allen lekker creatief aan de slag.

 6. Social media updaten

  Misschien kan jouw Facebook, Instagram of Twitter wel een update gebruiken. Kijk ook even op LinkedIn of je je opleiding moet aanpassen of werkervaring kan toevoegen.

 7. Oude series kijken

  Houd een gezellige serie marathon. Hebben jullie alle afleveringen van Pretty Little Liars al bekeken? Dan zijn Friends, Sex and the City en Dawson’s Creek leuke oude series.

 8. Fotografeer elkaar

  Trek een leuke outfit aan, zoek een mooie plek uit en maak foto’s van elkaar. Zo heb je ook gelijk een nieuwe profielfoto als je je social media gaat updaten.

 9. Geef elkaar een manicure

  Elkaar mooie nagels geven is perfecte bezigheid voor een regenachtige of koude middag. Hier vind je een how to van een manicure.

 10. Samen iets lekkers maken

  Kijk allemaal wat jullie thuis in de koelkast en keukenkastjes hebben staan. Neem alles wat bruikbaar is mee en ga gezellig met zijn allen iets lekkers maken.

Foto: Nikolapeskova