Cara Delevingne Kendall Jenner
Het gerucht gaat dat Cara Delevingne en Kendall Jenner meer zijn dan alleen vriendinnen. Er zou namelijk iets moois opbloeien tussen de exen van Harry Styles.

Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn onlangs gespot in een bar in New York en konden niet van elkaar afblijven. “Ze kwamen samen met hun bodyguards binnen. Ze zaten bijna bij elkaar op schoot. Cara hield bijna de hele avond haar hand op de binnenkant van Kendalls dijbeen. Ze leken wel een stel”, laat een ooggetuige weten aan US Weekly.

Cara deelde dinsdag ook al een pikante foto van zichzelf en Kendall. De modellen staan in een innige pose op de cover van het magazine Love. “Liefde op het eerste gezicht”, schreef ze bij het plaatje.

Cara Delevingne Kendall Jenner love

Foto’s: PRPhotos en Instagram