American Music Awards 2014 One Direction
Zondagavond was het tijd voor de American Music Awards 2014. One Direction werd de grote winnaar van deze awardshow.

Tijdens de American Music Awards 2014 in Los Angeles wist One Direction maar liefst 3 awards in de wacht te slepen. De band won de prijzen voor beste album, beste artiest en beste band. Daarnaast zongen Liam, Niall, Harry, Louis en Zayn hun nummer Night Changes.

AMA 2014 One Direction
Verder kreeg ook Katy Perry 3 awards. Zo mocht de beeldjes voor single van het jaar, beste vrouwelijke artiest en beste volwassene artiest mee naar huis nemen. Naast One Direction viel ook de boyband 5 Seconds of Summer in de prijzen. De Australische groep werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer.

One Direction wint 3 American Music Awards

One Direction zingt Night Changes

Foto’s: PRPhotos