3 vriendinnen confronteren vreemdgaande jongen
Toen 3 Britse meiden ontdekten dat hun vriend hen met 2 anderen bedroog, besloten ze om wraak te nemen. Het trio confronteerde de jongen met zijn gedrag op het vliegveld toen hij terugkwam van vakantie.

De 20-jarige Charlie Fisher had stiekem een relatie met de 17-jarige Becky Connery, de 19-jarige Lizzie Leeland-Cunningham en nog een ander 20-jarig meisje. Becky was de eerste die het maandenlange bedrog van Charlie ontdekte. Net voordat haar vriend op vakantie ging naar Duitsland, zag ze een verdacht berichtje van ene Lizzie. Omdat Charlie altijd zijn telefoon afschermde en Becky nooit berichtjes of foto’s over hun relatie op social media mocht zetten, had ze door dat er iets niet klopte.

Eenmaal thuis ging ze online op zoek naar het meisje. Toen ze Lizzie had gevonden, vertelde Becky dat Charlie hun bedroog. Ook Lizzie dacht al dat er iets niet goed zat. De meiden spraken samen af en kwamen er toen ook achter dat er nog een 3de meisje in het spel was.

Vreemdgaande vriend opwachten op het vliegveld

Het drietal besloot om Charlie na zijn vakantie direct op de luchthaven Luton te confronteren. Toen de schuinsmarcheerder zijn dames samen zag staan, verstijfde hij. Het enige wat hij kon zeggen was: “Waarom zijn jullie hier? Waarom doen jullie zoiets?” Hierna vluchtte Charlie zo snel mogelijk weg. Tegen zijn oma, die hem kwam ophalen, legden de meiden nog wel even uit wat haar kleinzoon allemaal had uitgespookt.

Door het bedrog van hun ex-vriend ontwikkelden de meiden een nieuwe vriendschap. “We gaan zeker samen stappen. Wat we toch ooit hebben gezien in die Charlie is een raadsel. We zijn blij dat we hem op zijn nummer hebben gezet. We leven niet meer in de 16 eeuw, meisjes hoeven dit niet meer te pikken,” laat Becky weten aan MailOnline.