Robert Pattinson Katy Perry zoenen
De geruchten dat er iets moois opbloeit tussen Robert Pattinson en Katy Perry worden steeds hardnekkiger. Het stel is namelijk innig zoenend gespot.

Volgens verschillende ooggetuigen was Katy Perry aanwezig tijdens de première van Robert Pattinson nieuwste film The Rover en hadden ze het samen ontzettend gezellig. “Ze zag er prachtig uit in haar jurk, Robert straalde helemaal toen hij haar zag. Ze knuffelden en zoenden elkaar. Vervolgens bleven ze de hele avond zoenen”, laat een bron weten aan RadarOnline.

Er gaan al een tijdje verhalen rond dat Robert en Katy daten. De zangers zei toen alleen dat het niet waar was en dat ze meer een broer en zus waren. “Hier is het bewijs dat ik niets heb met Robert Pattinson: ik laat scheten in zijn bijzijn. Echt harde. En ik laat nooit scheten in de buurt van een man waar ik een relatie mee heb. Dat is een regel”, aldus Katy.

Foto’s via PRPhotos