Troian Bellisario Pretty Little Liars trouwen
Troian Bellisario gaat trouwen. De Pretty Little Liars actrice is sinds kort verloofd met acteur Patrick J. Adams.

Troian Bellisario en Patrick J. Adams hebben besloten om na een relatie van 3 jaar te gaan trouwen, meldt People. Ze leerden elkaar in 2009 kennen tijdens de repetities voor een toneelstuk. Het koppel heeft sindsdien een lange afstandsrelatie. Want Troian verblijft voor Pretty Little Liars in Los Angeles en Patrick speelt in serie Suits, die wordt opgenomen in Toronto in Canada.

In oktober liet Troian Bellisario weten dat ze het lastig vindt dat ze haar vriend door hun drukke werkschema’s weinig ziet. “Het is heel moeilijk om niet bij de persoon te zijn van wie je houdt. Helemaal als hij ook jouw steun en toeverlaat is,” aldus de actrice.

Foto via PRPhotos