Hilary Duff comeback
Hilary Duff is druk bezig met het voorbereiden van haar comeback. Ze heeft alleen aangegeven dat het niet zo makkelijk is.

Hilary Duff geeft toe dat het intimiderend is om een comeback te maken in de muziekindustrie. De 26-jarige zangeres, schrijfster en actrice vertelde dat woensdag terwijl ze zieke kinderen bezocht voor een campagne in Canada. Ze zette zich in voor The Children’s Miracle Network en gaf zieke kinderen cadeaus voor de Kerst.

Met haar laatste dance-electro-pop album Dignity, dat uitkwam in 2007, gevolgd door haar greatest hits album in 2008 beëindigde Hilary Duff haar contract bij Hollywood Records. Voor haar nieuwe album, dat in de herfst van 2014 wordt verwacht, heeft ze al 7 of 8 nummers geschreven. Ook zei ze dat haar eerste single uitkomt in de zomer van 2014 bij een nieuwe platenmaatschappij.

Over haar nieuwe sound in 2014 zegt ze het volgende: “Er is wat EDM invloed in het nieuwe album. Sommige nummers zijn soort van Indie en aards. Ik weet even niet hoe ik het moet uitleggen, nu klinkt dat heel raar. Het is allemaal heel divers. Sommige nummers hebben hele zware piano geluiden erin en andere hebben funky en rare geknutselde geluiden.”

Miley Cyrus of Taylor Swift?

Tot slot laat Hilary Duff nog weten: “Toch is het nu een hele andere business. Ik denk echt dat het intimiderend kan zijn. Ik wil mezelf niet vergelijken met Miley Cyrus, maar veel van de dingen die nu meespelen in de popmuziek zijn dingen die ik niet ben. Of tenminste nog niet wie ik ben. Wie weet wat ik morgen doe wanneer ik opsta en hoe ik me er dan over voel? Ik probeer gewoon te zijn wie ik ben. En een persoon waarvan ik denk dat die daarin een heel goed voorbeeld geeft is Taylor Swift. Ze is heel eerlijk met haar songteksten en haar optredens zijn niet heel erg gek of controversieel. Maar ik denk wat Miley Cyrus doet heel erg cool is en ik denk dat ze is wie ze wil zijn en dat is belangrijk. En ik heb daar respect voor.”

Foto via PRPhotos