Hilary Duff nieuw album
Hilary Duff, de voormalige Disney ster, heeft eindelijk aangegeven dat ze bezig is met het maken van een nieuw album. Voordat we Selena Gomez, Demi Lovato en Miley Cyrus hadden was Hilary Duff de eerste celebrity met succes voor Disney.

Na wereldwijd meer dan 13 miljoen albums verkocht te hebben had ze even een lange pauze genomen en zich volledig gericht op haar gezin. In het blad People Magazine gaf Hilary Duff aan dat ze bezig is met uitbreiding van haar gezin. Alleen denkt ze daar zelf anders over en liet via Twitter weten: “Ik vind het leuk om interviews te geven en als mensen mij vragen of ik meer kinderen wil zeg ik natuurlijk, JA! Maar nu ineens zou ik bezig zijn om een meisje te krijgen?! WAT? Het is belachelijk de enige baby waar ik mee bezig ben is mijn album.”

Nieuw album

Na lange tijd speculeren heeft ze eindelijk op Twitter bekend dat ze wel degelijk bezig is met een nieuw album. Hilary heeft zelfs al een aantal hints gegeven aan haar fans. Zo weten we al dat ze erg van electronic dance muziek houdt en heeft ze al twee nummers bekend gemaakt die waarschijnlijk op haar nieuwe album te vinden zijn namelijk ‘Better Days’ en ‘Outlaw’. Ook werkt ze met producers en schrijvers die hebben gewerkt met namen als: Beyonce, Pink, David Guetta, Backstreet Boys en nog vele anderen.

We zullen in ieder geval nog even geduld moeten hebben voor het album. Want het zal ergens volgend jaar moeten uitkomen. Hilary kan niet wachten en is daarom hard aan het werk om het album zo persoonlijk mogelijk te maken en ik denk als ik de namen zo hoor dat 2014 haar jaar zou kunnen worden.

Foto via PRPhotos