One Direction Our Moment parfum
Het parfum van One Direction is al te koop in de Verenigde Staten en in Engeland en binnenkort ook in Nederland. Het One Direction Our Moment parfum ligt namelijk in oktober in de winkels.

Na Justin Bieber, Beyoncé en nog een heleboel andere celebrities parfums kon One Direction natuurlijk niet achterblijven. De eerste geur van Liam, Louis, Zayn, Harry en Niall is vanaf volgende maand te koop in Nederland. Het One Direction parfum heet Our Moment en zit in een mooi flesje met daarop een kroontje en aan de binnenkant een roze bloem.

De jongens hebben ruim een jaar besteed aan de ontwikkeling van de geur, dus dat belooft wat! Our Moment is geïnspireerd op en opgedragen aan de One Direction fans. De geur is een mix van bloemige en fruitige ingrediënten en zou hierdoor levendig ruiken. Zo worden roze grapefruit, rode bessen en bosbessen gecombineerd met muskus, jasmijn, patchoeli en frangipani bloemblaadjes.

One Direction parfum

Naast het One Direction Our Moment parfum is er ook een bodylotion, douchegel en een mini- spray van de geur. Hieronder vind je de prijzen van de verschillende formaten van het parfum.

  • Eau de parfum 30 milliliter 33,50 euro
  • Eau de parfum 50 milliliter 44,50 euro
  • Eau de parfum 100 milliliter 55,50 euro