One Direction tatoeages
Dat One Direction hot is weten we al, maar dat de boyband ook het hart van sommige moeders op hol breng is nieuw. Zo is er in Groot-Brittannië een moeder met maar liefst 20 One Direction tatoeages.

De 47-jarige Jayne Bailey is gek op One Direction en deelt deze liefde samen met haar 13 jaar oude dochter Aisling. Het stel gaat samen naar de concerten van Zayn, Harry, Liam, Niall en Louis. Alleen gaat de Britse moeder nog een stapje verder in haar liefde voor de jongens. Ze heeft al 20 One Direction tatoeages laten zetten.

Harry Styles tatoeages

Jayne Bailey heeft een paar dezelfde tatoeages als haar favoriet Harry Styles. Volgens Jayne hebben al die versiersel 400 euro gekost. “Ik ben een alleenstaande moeder. Dus ik kan kiezen tussen winkelen of een tatoeage,” laat ze aan de Mirror weten.

Hoewel veel mensen Jayne voor gek verklaren, vindt haar dochter het best leuk dat haar moeder fan is van One Direction. Alleen vindt ze niet alle tatoeages mooi. “De handtekeningen zijn best cool, maar de grote tatoeages vind ik lelijk,” zegt ze.