Party-with-HARIBO
Ben jij dol op snoepen? Wat dacht je dan van een HARIBO Party en een lekker feestpakket?

Stel je bent jarig, hebt iets speciaals te vieren of je hebt zin in een gezellige avond met je vriendinnen. Dan mogen Goudberen, Happy Cola, Kersen, Kikkers, Perziken, Muizen en Bananen zeker niet ontbreken! Want met HARIBO is elk feestje nog leuker. Dat bewijst onderstaande video maar weer eens.

Heb jij ook iets te vieren? Neem dan jouw HARIBO moment op en deel het met ons. Want als je dit doet, maak je kans op een feestpakket waarvan Meidenblog er 5 gaat weggeven. Dus pak je camera, trommel je vriendinnen op, zorg voor wat zakken HARIBO en laat het feest beginnen. Stuur hierna een link van de video met jouw HARIBO moment en adresgegevens naar redactie@www.meidenblog.nl met als onderwerp HARIBO en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars. Je kunt tot en met 18 september meedoen aan deze winactie.

Advertorial