Taylor Swift One Direction shut the fuck up
Taylor Swift lijkt nog niet over haar Harry Styles heen te zijn. Tijdens de MTV Video Music Awards beledigde de zangers namelijk One Direction met de woorden: ‘shut the fuck up.’

Op de MTV Video Music Awards mocht One Direction een aankondiging doen. Zayn Malik vroeg het publiek of het waar is dat New York de beste fans heeft. Op dat moment schakelde de camera over op Taylor Swift die daar geen rekening mee hield. Want het lijkt erop dat de zangeres zegt ‘shut the fuck up’.

Ook wilde Taylor Swift nog even laten zien dat ze Harry Styles totaal niet mist. Want toen ze haar award in ontvangst mocht nemen voor het nummer I knew you were trouble wilde ze de persoon bedanken die haar hiervoor had geïnspireerd. De tekst gaat naar verluidt over Harry.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”45096″]

Foto’s via PRPhotos