Als klein meisje wil je meestal niets liever dan groot worden. Voor Laxmi Yadav gaat dit alleen nooit gebeuren, want deze 20-jarige heeft het lichaam van 6-jarig meisje.

Laxmi Yadav uit India is inmiddels 20 jaar maar heeft nog altijd het lichaam van een 6-jarige. Ze is namelijk nog geen meter lang en weegt slecht 19 kilo. Dit komt door een zeldzame genetische aandoening, waardoor ze 15 jaar gelden stopte met groeien.

Het meisje is enorm ongelukkig met haar lichaam en is bang dat ze nooit kinderen krijgt en geen man vindt die met haar wil trouwen. “Ik durf niet alleen naar buiten omdat ik gepest word en bang ben om ontvoerd te worden,” laat ze aan de Mirror weten.

Groeihormonen

Ondanks haar angsten gaat Laxmi Yadav nu wel in een winkel werken om wat geld te verdienen. Door geldgebrek kon haar familie geen groeihormonen voor haar en haar broer, die dezelfde ziekte heeft, kopen. Als ze dit wel hadden gekregen voor hun 16de dan hadden Laxmi en haar broer er normaal uitgezien. Volgens artsen kunnen ze nu ook nog behandeld worden, maar was het beter geweest als dit al op jonge leeftijd was gedaan.