Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat een jongen jou gewoon leuk vindt om wie je bent, zijn er toch een paar simpele manieren om hem extra gek op je te maken. Kijk maar eens naar de volgende punten.

Maak hem jaloers

Afhankelijk van het type jongen, is het misschien een idee om hem jaloers te maken. Dit hoeft niet door middel van het flirten met anderen, maar het kan bijvoorbeeld ook door meer tijd met je vriendinnen door te brengen. Houd er wel rekening mee dat niet iedere jongen hier hetzelfde op reageert en dat er daarmee wel een risico aan deze tactiek verbonden zit.

Laat zien dat je onafhankelijk bent

Als je laat zien dat je onafhankelijk bent en daarmee aangeeft dat je ook zonder een vriend kunt, vinden de meeste jongens je gelijk een stuk interessanter. Het is dan immers aan hen om te bewijzen dat hij je leven toch completer kan maken, ondanks dat je hen misschien niet per se nodig hebt.

Geef hem ruimte

Constant om een hem heen hangen, gaat er niet voor zorgen dat hij je leuker vindt. Vaak is dit voor jongens juist een afknapper. Geef hem daarom genoeg ruimte om nog steeds zijn jongensdingen te kunnen doen. Dit zal hij erg waarderen en het geeft hem nog een goede reden om jou te zien als potentiële vriendin.

Geniet van het leven

Jij zou het niet leuk vinden om de hele tijd met een pessimistisch persoon om te gaan en hetzelfde geldt voor hem. Geniet daarom in volle teugen van het leven en laat dit ook duidelijk zien. Dit vinden jongens namelijk een stuk aantrekkelijk dan iemand die alles negatief bekijkt.

Wees er voor hem

Hoewel jongens het niet graag laten merken, hebben ook zij wel eens steun nodig. Daarom is het belangrijk om er voor hem te zijn wanneer het nodig is. Bied hem een luisterend oor en help hem waar je kunt. Natuurlijk zijn er altijd dingen waaraan je niet veel kunt doen, zoals geldproblemen, maar ook emotionele steun kan al veel voor hem betekenen.

Toon je interesse

Natuurlijk is het niet verkeerd om een beetje hard to get te spelen, maar let erop dat hij wel degelijk weet dat je hem ook leuk vindt. Geef hem de kans om meer over zichzelf te vertellen, door bijvoorbeeld een simpele vraag te stellen en toon duidelijk je interesse. Jongens houden er ten slotte wel degelijk van om over zichzelf te praten, ook al beweren ze vaak het tegenovergestelde.

Blijf letten op je uiterlijk

Wanneer je eenmaal een geweldige gozer aan de haak hebt geslagen, is het natuurlijk niet de bedoeling dat jij je best niet meer doet. Zo zijn er veel meiden die, eenmaal in een relatie, veel minder letten op hun uiterlijk. De bedoeling is uiteraard dat je dit wel blijft doen, als je wilt dat hij je na een paar maanden nog net zo aantrekkelijk vindt als in de bloei van jullie relatie.