Hoewel heel veel jonge vrouwen het liefst zo slank willen zijn als een model, is er toch één die daar duidelijk anders over denkt. Tammy Jung eet namelijk 5.000 calorieën per dag om zo uiteindelijk rond de 190 kilo te wegen.

De 23-jarige Tammy Jung heeft één grote wens en dat is om zo dik mogelijk te worden. Het ooit slanke meisje besloot plotseling om alle remmen los te gooien en zo veel mogelijk te eten. Ze werkt nu zo’n 5.000 calorieën per dag naar binnen en laat zich zelfs voeren door middel van een trechter.

De hele dag door eten

De Engelse Tammy weegt nu 105 kilo, maar haar doel is 190 kilo. Om dit te realiseren begint ze elke dag met een enorm ontbijt dat bestaat uit wafels, spek, roomkaas en worstjes. Daarna gaat ze naar de McDonald’s voor een paar hamburgers, tussendoor eet ze snacks en blokken kaas en ’s avonds vaak pizza of Mexicaans.

Daarna neemt ze een toetje dat bestaat een hele bak ijs en een shake van slagroom. Haar 28-jarige vriend Johan Ubermen voert haar dit met een trechter. “De trechter dwingt mij om te eten, zelfs wanneer ik al helemaal vol zit van een hele dag eten,” vertelt Tammy aan Mail Online.

Hoewel Tammy bijna de hele dag binnen zit, zegt ze erg blij te zijn. “Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Niets kan mij nog stoppen in het realiseren van mijn droom. Ik weet dat het controversieel is, maar daar heeft niemand iets over te zeggen. Eten maakt mij gelukkig,” aldus Tammy.