Wij komen allemaal wel eens iemand tegen die ons geheugen niet verlaat. Toch is het niet altijd even makkelijk om op diegene af te stappen of om daar een goed lopend gesprek mee te voeren. Als jij je afvraagt hoe je dit het beste kunt aanpakken, dan kun je de onderstaande tips lezen over hoe je indruk op een jongen maakt.

Geen drama

Jongens zijn dol op meiden die geen drama in hun leven brengen. Natuurlijk hoort een klein beetje gezeur bij een relatie, maar dat moet wel zo beperkt mogelijk blijven. Het heeft geen zin om hem uren lastig te vallen met dezelfde vragen, want hij heeft dan toch geen zin om een antwoord te geven. Als jij indruk op een jongen wil maken dan kun je het beste relaxed zijn.

Kleding

Het is niet nodig om een nieuwe garderobe aan te schaffen als je indruk op die leuke jongen wilt maken. Hij vindt het namelijk veel leuker als jij je fijn voelt in je kleding en je niet onzeker voelt. Je kunt jezelf best wel eens overtreffen door een mooie jurk aan te trekken, maar dat wil niet zeggen dat je rond moet lopen als een verkleed model.

Nieuwe ervaringen

Een andere manier om indruk te maken op een jongen is door open te staan voor nieuwe ervaringen. Hij vindt je waarschijnlijk hartstikke stoer als jij met hem wilt meepraten over bungeejumpen of skydiven. Uiteindelijk hoef je die plannen natuurlijk niet uit te voeren als je dit niet durft, maar je kunt deze spannende gedachtes wel onthouden.

Wees grappig

Meiden wees niet altijd serieus en probeer ook grapjes te maken. Jongens vinden het nou eenmaal leuk en aantrekkelijk als je humor hebt. Het is niet voor niets algemeen bekend dat zij graag geintjes uithalen. Begrijp wel dat dit niet altijd hoeft, zij snappen ook wel dat je niet op elk moment zin hebt om te lachen.

Intelligent

Als je echt indruk op een jongen wilt maken, dan zit je met intelligentie goed. Het is absoluut fout om te denken dat zij vallen voor meisjes die dom zijn. Het is namelijk veel aantrekkelijker als een meisje iets interessants toevoegt aan hun leven. Dat wil niet zeggen dat je een jongen het idee moet geven dat jij boven hem staat omdat je bijvoorbeeld een hogere opleiding hebt gevolgd.

Favoriete onderwerpen

Je kunt een jongen heel snel een goede indruk geven als jij zijn favoriete onderwerpen onthoud. Als jullie elkaar later weer tegenkomen en verder in gesprek gaan, dan is het alleen maar een pluspunt als jij nog weet wat zijn lievelingssport is.

Flirt

Tot slot heb je nog een andere manier om indruk op een jongen te maken. Flirt met hem! Hij krijgt dan het idee dat hij speciaal voor je is en dat vindt hij ontzettend leuk. Natuurlijk moet je dit niet bij alle jongens doen die je tegenkomt. Als jij je pijlen op iemand hebt gericht, dan moet je hem ook alleen die aandacht geven.