Niemand vindt het leuk om toe te geven dat hun relatie tegen het einde aanloopt, maar jammer genoeg hoort dit nou eenmaal bij het leven. Vraag jij je af of je nog wel met hem wilt samenzijn? Kijk dan eens mee naar de signalen die aangeven of de liefde echt over is.

Geen zin meer in seks

Er is natuurlijk een verschil tussen even geen behoefte aan intimiteit of totaal geen zin meer hebben in seks met je vriendje. Als jij jezelf niet meer tot hem aangetrokken voelt, dan is dit overduidelijk een teken dat jij niet meer met hem wilt samenzijn.

Het zijn de kleine dingen

Normaal gesproken kon je ontzettend om hem lachen en nu kan je alleen maar walgen van ze flauwe grapjes. Pas op, want dit is niet bepaald een goed signaal. Iedereen heeft wel een eigenschap die we minder leuk aan elkaar vinden, maar je moet wel kleine vervelende dingen van elkaar kunnen accepteren. Als dit niet het geval is, kun je maar beter stoppen met je relatie.

Elke dag ruzie

Als je elke dag ruzie hebt, dan weet je eigenlijk al dat je niet meer met hem wilt samenzijn. Niemand zit te wachten op een vriendje waarmee je keer op keer flinke argumenten hebt. Je moet namelijk met elkaar kunnen praten zonder dat dit extreem veel spanningen oplevert.

Interesse verdwijnt

Een goed gesprek is een belangrijke basis voor een relatie. Als je geen zin meer hebt om met je vriendje te praten over wat jullie bezighoud dan verdwijnt simpelweg de interesse in elkaar. Als je telkens liever naar de muur zit te staren dan actief naar zijn verhaal luistert, dan houd je jezelf toch echt voor de gek.

Het kan je niets schelen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je hele relatie je niets meer kan schelen. Als je op dat punt bent beland dan moet je heel goed nadenken over de betekenis van jullie samenzijn. Wanneer je geen pluspunten van je vriendje kunt opschrijven dan is uitmaken een slimme zet.