Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat Catrice met een make-up collectie voor lente en zomer 2013 kwam. Goed nieuws! Want het merk heeft nu ook een gloednieuw assortiment dat uit 47 nagellakjes bestaat.

Als je dol bent op fleurige lakjes dan ben je helemaal aan het juiste adres bij de Catrice nagellak collectie voor lente en zomer 2013. Vanaf maart kun je kiezen uit 40 varianten van de Ultimate Nail Lacquers en 7 soorten van de Ultimate Nudes. De inhoud van de potjes zijn niet alleen qua tinten erg divers, maar bevatten ook nog eens een zogenaamde Gloss Booster technologie en een gel-effect. De producten beloven uitstekende professionele resultaten, zonder dat je last hebt van afbladderen.

Wil je meer weten over de Catrice nagellak collectie voor lente en zomer 2013? Neem dan een kijkje op Beautyblog, daar vind je informatie met het gehele overzicht en alle foto’s.