Wanneer je een relatie hebt dan wil je het liefst dat iedereen uit je omgeving achter jouw keuze staat, helaas is dat niet altijd het geval. De mening van je beste vriendinnen is voor meiden vaak erg belangrijk. Met de volgende voorbeelden kun je controleren of zij niet blij zijn met je relatie.

Zij weten iets

Als een vriendin een grote hekel heeft aan je vriend zonder reden, dan moet je jezelf afvragen of zij misschien iets weet van hem. Ook jij hebt vast wel eens een roddel gehoord over een vriendje van een vriendin. Soms is het lastig om dit te vertellen omdat je niemand wil kwetsen. Probeer toch eens te vragen wat haar nou precies dwars zit en praat duidelijk met elkaar, opgekropte frustraties doet voor jullie allebei niets goeds.

Tijdverdeling

Sommige vriendinnen zijn niet blij met jouw relatie omdat je niet meer zoveel tijd voor ze hebt als eerst. Zij voelen zich gewoon verwaarloosd en de persoonlijkheid van je vriendje heeft hier dan niets mee te maken. Je moet zorgen voor een goede verdeling, echte vriendinnen horen vooral in het begin niet boos te zijn als je veel met je liefje bent.

Jaloers

Helaas bestaan er op deze wereld meiden die grenzen niet respecteren. Als je een vriendin hebt die constant gemeen praat over je vriendje, kan het ook zo zijn dat zij hem graag wil. Zij laat jou denken dat hij een slechte jongen is zodat ze er uiteindelijk zelf mee vandoor kan gaan.

Maken zich zorgen

Soms zijn je vriendinnen niet blij met je relatie omdat ze zich zorgen maken. Misschien ben jij wel iemand die een geschiedenis heeft van daten met slechte types en meestal gekwetst wordt. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor je eigen keuzes, overweeg wel altijd of zij een goede reden hebben om bezorgd te zijn.

Zij hebben een punt

Je zult ook een keer eerlijk tegen jezelf moeten zijn als je echt niet kan begrijpen waarom je vriendinnen niet blij zijn met je relatie. Vaak negeren we tekens die laten zien dat die jongen toch geen vriendjesmateriaal is. Het is moeilijk toe te geven dat je een slechte keuze hebt gemaakt, maar gelukkig hebben je vriendinnen ook ogen en kunnen ze dingen vanaf een afstand beter bekijken.