Een meisje uit Engeland die haar jurk te koop zette op eBay zal dit niet snel vergeten. Aimi Jones plaatste namelijk per ongeluk een naaktfoto van zichzelf online.

Aimi Jones uit het Engelse Oxfordshire, die op Ebay de sugart*t-2 heeft, had haar gele Asos jurkje opgehangen om deze zo te kunnen fotograferen. Wat ze alleen even vergat was dat ze via de spiegel ook zelf te zien was op de foto. Het resultaat was een naaktfoto van de 21-jarige blondine waarop ze weliswaar een bh droeg, maar geen slipje.

Het duurde niet lang voordat de naaktfoto gespot werd en via #ebayyellowskaterdress een trending topic werd op Twitter. Het jurkje stond dan ook eerst te koop voor 15,99 Engelse pond, maar dit liep uiteindelijk op tot 153.000 pond. Ebay gooide de foto echter van de site voordat de jurk verkocht was.

Aimi Jones kon overigens zelf wel de lol inzien van haar foutje. Ze zette haar jurk al vrij snel weer te koop, maar ditmaal met een foto waarop ze een zwarte jas aan had. Ook zette ze de tekst ‘#ebayyellowskaterdress as seen by thousands. never worn naked,’ erbij.