Het nieuwe jaar is alweer aangebroken en daarom is het tijd voor nieuwe kansen en leuke ervaringen. Iedereen wil wel iets bijzonders krijgen of meemaken. Kijk maar eens mee naar wensen van meiden in 2013.

Nieuwe liefde

Het is misschien een beetje cliché, maar elk meisje voelt zich het prettigst als zij verliefd is. Daarom is het vinden van een nieuwe liefde de grootste wens voor 2013. Laat vervelende ex-vriendjes achter je en begin een nieuwe start op het gebied van relaties.

Leuke baan

Naast een nieuw liefje is het krijgen van een leuke baan een grote wens voor het nieuwe jaar. Ga niet regelrecht af op het salaris, het werk wordt meestal alleen leuk gevonden als je er met plezier naartoe gaat. Houd daarom je oren en ogen goed open en reageer direct op een vacature.

Gezonde levensstijl

Veel meiden wensen dat zij gezond blijven in het nieuwe jaar. Ziek zijn is dan ook een van de grootste angsten die er zijn. Om je lichaam in conditie te houden kun je onder andere lekker gaan sporten. Het slikken van de juiste vitamines en eten van gezond voedsel helpen je weerstand ook op peil houden. Stoppen met roken levert hier natuurlijk ook een bijdrage aan.

Minder geld uitgeven

Veel meiden zijn van plan in 2013 meer te gaan sparen en niet zomaar meer hun rekening te plunderen. Het is daarom verstandig om elke maand te berekenen wat je kunt uitgeven. Ik wil ook minder met geld gaan smijten in het nieuwe jaar. Dit is helaas makkelijker gezegd, dan gedaan.

Nieuwe garderobe

Hoewel we liever minder geld uitgeven zijn kleding en schoenen altijd welkom. Minder winkelen wordt een moeilijke opgave, maar budget shoppen is wel een optie. Neem een vast bedrag mee naar de stad en geef niet meer uit dan je bij je hebt. Laat je pinpas dan ook verstandig thuis.

Minder uitgaan

Feestjes zijn er in overvloed, maar kosten ook wat. Veel meiden willen daarom proberen minder uit te gaan. In het jaar 2013 kun je misschien 1 keer per maand iets leuks gaan doen en de rest van de weekenden het wat rustiger aanpakken. Organiseer eens een filmavondje, dat is een stuk goedkoper dan een hele avond stappen in de kroeg.