Soms kom je tot de conclusie dat je niet meer zo blij bent met je vriend. Nog vervelender is dan dat je helemaal niet begrijpt waarom je hem eigenlijk leuk vindt. Toch kun je er snel achter komen of jij je nog wel aangetrokken voelt tot je vriend. Want de volgende 7 signalen laten namelijk zien of je misschien beter met je liefje kunt stoppen.

Alles irriteert

Begint elk klein dingetje van hem flinke irritaties bij je op te wekken? Zelfs wanneer hij met je wilt praten? Dan is dit het moment om je relatie eens goed onder de loep te nemen. Irriteren aan alles wat je vriendje doet is het eerste teken voor het verdwijnen van jullie aantrekkingskracht. Het is moeilijk toe te geven als je al een lange tijd samen bent, maar dit kan nou eenmaal gebeuren als je het zelf toelaat.

Is hij wel leuk?

Vraag jezelf eens af waarom je vriend aantrekkelijk was toen je hem voor het eerst zag. Zo kun je uitzoeken waarom dat nu niet meer zo voelt. Want wat trok je dan zo aan in hem? Vind je hem nu nog wel leuk? Vergelijk die situaties eens met elkaar, zo kun je beter kijken naar wat je precies wilt.

Andere jongens

Het is vrij normaal om af en toe naar andere jongens te kijken en deze te vergelijken met je vriendje, maar doe dit vooral niet te vaak. Als je constant let op je omgeving en je aangetrokken voelt tot anderen, dan ben je niet echt dol meer op je vriend.

Geen gemis

Er was vast eens een tijd dat je het liefst elke minuut van de dag samen wilde zijn. Na verloop van de tijd wordt deze behoefte steeds wat minder, maar hem een week helemaal niet missen is toch wel een slechte zaak. Misschien kun je dan beter kiezen voor het vrijgezelle leven en elkaar de ruimte geven.

Jaloers op anderen

Op het moment dat je jaloers wordt op de relaties van je vriendinnen moet er een belletje gaan rinkelen. Jij zou hun namelijk net zo goed moeten vertellen waarom jouw vriend super leuk is en je daar trots bij voelen.

Zijn kleding

Meiden hebben altijd wel een puntje van kritiek op de kleding van hun vriendje. Hij vindt ook vast niet alles van jou even leuk, maar dat hoort niet echt een probleem te zijn. Op het moment dat je echt een hekel hebt aan zijn garderobe dan is de aantrekkingskracht toch wel ver te zoeken.

Niet meer lachen

Als hij je niet langer kan laten lachen dan is het einde in zicht. Op dat moment is de klik tussen jullie bijna verdwenen en is je irritatiegehalte het hoogste. Elkaar laten lachen is een van de belangrijkste onderdelen voor aantrekkingskracht in een relatie.