Een Braziliaanse studente gooit letterlijk haar lichaam in de strijd om zich in te zetten voor een goed doel. Het meisje verkocht haar maagdelijkheid op internet om huizen te kunnen bouwen voor haar landgenoten.

Afgelopen woensdag maakte de NY Daily News bekend dat de 20-jarige Catarina Migliorini haar ontmaagding via een online veiling had verkocht. Verschillende mannen waren in een heftige strijd om het hoogste bod te bieden. Uiteindelijk heeft een Japanner met de naam Natsu 600.000 euro voor de eerste vrijpartij van de studente neergeteld.

Documentaire

De veiling op internet was een initiatief van een Australische documentairemaker. Hij wil namelijk een documentaire maken van de ontmaagding, maar de seks zal volgens hem niet gefilmd worden. Catarina Migliorini wordt wel voor en na de gebeurtenis ondervraagd. De Braziliaanse studente ziet het als iets puur zakelijks, naast een lekker zakcentje zal het geld volgens haar een groot verschil maken in het gebied waar zij vandaan komt.

Naast het meisje werd ook de maagdelijkheid van een jongen genaamd Alexander op internet verkocht. Hij is blijkbaar niet echt interessant, er werd op hem een treurig bedrag van 2.300 euro geboden.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38828″]