Naar de bioscoop gaan is leuk, maar zou iets geks doen tijdens een afspraakje niet een keer leuker zijn? Om jou te helpen heb ik hier verschillende gekke ideeën voor een date staan.

Make-up date

Verzamel alle make-up die je hebt en laat hem jou opmaken. Daarna is het jouw beurt om hem op te maken en nemen jullie foto’s van het resultaat. Laat daarna jullie vrienden beslissen wie er het mooiste uitziet. Wie weet kom je nog voor een verrassing te staan.

Wegwijs met een accent

Verzin beide een grappig accent om mee te praten. Ga vervolgens de stad in en vraag mensen om de weg te wijzen naar plekken die niet bestaan, terwijl jullie dat accent gebruiken. Geheid dat je niet meer bijkomt van het lachen.

Bloemen

Ga naar een bloemist en koop samen een heleboel bloemen. Deze geven jullie niet aan elkaar, maar delen jullie uit aan mensen die eruitzien alsof ze wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Hiermee krijg je niet alleen jullie, maar ook die mensen aan het lachen.

Flirten met een vreemde

Ga samen naar een bar en kies voor elkaar iemand uit om mee te flirten. Wanneer de een net heftig staat te flirten met de voor hem of haar uitgekozen persoon, komt de ander zogenaamd boos aanlopen. Jullie faken een heftige ruzie over hoe de een de ander bedriegt. Hierna laten jullie de vreemde verbaast achter, terwijl jullie buiten niet meer bijkomen van het lachen.

5-gangen diner

Een 5-gangen diner klinkt op het eerste moment niet erg origineel, maar wat als je de gerechten op verschillende plekken eet? Bestel in het ene restaurant een voorgerecht, ergens anders soep en ga zo maar door. Dat klinkt al een stuk origineler, niet waar?

Naar Ikea

Ga samen naar Ikea, om in alle verschillende showrooms een rollenspel te doen. Ga bijvoorbeeld voor een tv zitten en doe alsof je een enge film kijkt, of wat dacht je van zogenaamd koken in de showroom keuken? Je moet het wel durven, maar grappig is het zeker.

Foto via Weheartit