Volgens de laatste roddels heeft Katy Perry niet langer meer een relatie met John Mayer. De zangeres heeft de vrouwenversierder gedumpt omdat hij zich niet wilde focussen op hun relatie.

Een bron heeft aan RadarOnline verteld dat Katy Perry en John Mayer definitief uit elkaar zijn. Zo werd duidelijk dat John zich niet volledig voor de relatie kon inzetten. Hij maakte Katy wijs dat hij zijn stoute imago graag wilde veranderen, maar bleef soms dagen weg en was dan onbereikbaar. Omdat de zangeres stapelgek op hem was bleef ze hem wel kansen geven, maar nu heeft zij er schoon genoeg van en is daarom weer vrijgezel. Volgens de bron wil zij een man die voor honderd procent voor haar gaat.

De knipperlichtrelatie tussen Katy en John begon in augustus en was het gesprek van de dag. Het stel had vaak meningsverschillen en ruzies maar bleven wel bij elkaar. Toch schijnt de zangeres het nu helemaal zat te zijn en de breuk lijkt definitief.

Foto via PRPhotos